Radiointervju med Kajsa Grytt och Malena Jönsson i Göteborg 1989

Kajsa Grytt och Malena Jönsson är ute på turné igen och i kväll ska jag se dem på Katalin i Uppsala. Jag gillade dem starkt i slutet på 80-talet och lyckades få en intervju efter en konsert i Göteborg, troligen i januari 1989. Jag hittade en gammal kassett med inslaget som sändes i Kungälvs närradio (jag läste journalistlinjen på Nordiska folkhögskolan då). Ljudkvalitén är tyvärr dålig och det är en MYCKET grön och lite starstruck reporter som gör sin första riktiga intervju med två ganska trötta men tålmodiga musiker. Resultatet är inte lysande men kanske lite intressant ändå. Har också minimerat låtarna som var med i programmet, p g a ljudkvaliteten och musikrättigheter. Det finns en fortsättning på intervjun med frågor om duons första skiva och Tant Strul-tiden som jag ska försöka lägga upp längre fram.

kajsagryttgbg
Kajsa Grytt spelar i Göteborg 1989. Foto: Mats Hellmark

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s